skip to Main Content

Et dugfrisk boligmagasin fuld af gode råd, flotte illustrationer og masser af inspiration dumper i disse dage ind i private postkasser. Magasinet Boligforbedring giver idéer til, hvordan vi som boligejere kan vedligeholde og fremtidssikre vores bolig – fra kælder til kvist!

Der stilles flere og flere krav til vores boliger, når det kommer til plads, faciliteter og energirigtige løsninger. Magasinet Boligforbedring gør det lettere for boligejerne at få overblik over, hvor man kan starte med at forbedre sin bolig.

I magasinet er der råd at hente om hele boligen – ude som inde, og læserne kan blive klogere på byggeregler og ikke mindst energirenovering. Det handler nemlig om at vide, hvordan man holder på varmen, bruger strømmen fornuftigt og investerer rigtigt, så det både mærkes på krop og konto.

Torben Sand er ansvarshavende redaktør på Magasinet Boligforbedring, der udgives af mediebureauet nord advertising.

“Vi er blevet opfordret af flere arkitekter, håndværkere og kommuner til at udarbejde dette magasin. De oplever, at mange boligejere trækkes med utætte vinduer og døre eller utilstrækkelig isolering. Du kan spare en masse penge og få et bedre indeklima ved at renovere. Emnet er meget oppe i tiden, og mange håndværkere videreuddanner sig til energirådgivere. Via magasinet skaber vi kontakt mellem de boligejere, som har behov for at foretage boligforbedringer og de fagfolk, som gerne vil påtage sig opgaven med at udføre forbedringerne. Så der er gevinst for begge parter!”

Boligforbedringer kan være store og små, omkostningstunge eller -lette, komplicerede eller ligetil. Magasinet Boligforbedring kickstarter din boligforbedring og guider dig igennem dit byggeprojekt.

Har du ikke modtaget Magasinet Boligforbedring, kan du finde det på: www.magasinetboligforbedring.dk