skip to Main Content

Hvad koster en fjernvarme tilslutning

Tilbud 1 og 2 gælder for enfamiliehuse op til 300 m2 og indeholder begge 20 meter stikledning på egen grund. Tilbud 1 og 2 forudsætter desuden at energisparepoint ved konvertering til miljøvenlig fjernvarme overdrages til os. Bemærk i øvrigt, at du også kan udnytte muligheden for håndværkerfradrag til at reducere prisen yderligere.

Tilbud 1: (Kampagnepris 2019)
Man kan vælge at lade os stå for alt klar til brug. Det eneste du skal gøre er at åbne for varmen. Resten tager vi os af.

Etableringen af din fjernvarmeforsyning betales med et engangsbeløb på kr. 10.500 , samt kr. 270 pr. måned i de kommende 10 år. Der betales ikke rente, men et evt. restbeløb forfalder ved ejerskifte. Du kan naturligvis også vælge at betale det samlede beløb på 42.900 kr.  på én gang.

Tilbuddet er betinget af, at installationen er egnet til fjernvarme, og derfor skal vi først have lejlighed til at besigtige din fjernvarmeinstallation. Det koster dig ikke noget, og er din installation ikke egnet, fortæller vi dig, hvad der skal ændres, for at du kan få fjernvarme.

Tilbuddet gælder ikke for konverteringer fra el-varme til fjernvarme, men rekvirer os jf. nedenstående og få uforpligtende rådgivning og vejledning om din muligheder.

Tilbud 2: (Kampagnepris 2019)
Man kan også vælge selv at organisere opgaven.

Hvis man vælger den løsning, så etablerer vi forbindelsen fra fjernvarmerørene i gaden indtil umiddelbart inden for husmuren for blot kr. 500,-. Resten skal du så selv organisere og betale.

Du vil typisk skulle anskaffe en unit eller en varmtvandsbeholder, som du kan købe hos os for 12.750 kr. inkl. moms. Dertil kommer så omkostninger til en VVS-montør for indvendige VVS-arbejdere samt evt. afbrydelse af naturgasforsyningen. Her anbefaler vi, du indhenter tilbud fra flere VVS-installatører.

Så meget koster det vejledende at bruge fjernvarme

Her kan man beregne den vejledende årlige udgift til fjernvarme for huse op til 300 m2.

Erhvervsbygninger, boligbebyggelse på mere end 300 m2 og flerfamiliehuse kan ikke beregnes fra denne side, men udfyld nedenstående kontaktoplysninger, så vender vi tilbage.

Felter med * skal udfyldes

Naturgas i m³ / Olie i Liter / El i Kwh (til opvarmning og varmt brugsvand).

Vejledende omkostninger: 688 kr. inkl. moms pr. år.

Sådan får du nærmere uforpligtende rådgivning

Felter med * skal udfyldes

Udfyld nedenstående og vi vender tilbage.

Naturgas i m³ / Olie i Liter / El i Kwh (til opvarmning og varmt brugsvand).