skip to Main Content

Dette website er ejet og udbydes af:

Sønderborg Fjernvarme A.m.b.a.
Nørrekobbel 54
6400 Sønderborg
Tlf.: 7343 5000

Persondata politik og brug af cookies
Sønderborg Fjernvarme registrerer persondata på www.sonderborg-fjernvarme.dk, så vi kan yde vores kunder og andre besøgende den bedste service.

Du skal være opmærksom på, at du accepterer vores persondata politik og brug af cookies, når du besøger www.sonderborg-fjernvarme.dk.

Vi indsamler ikke oplysninger, der ikke er beskrevet i vores persondata politik og vi indsamler aldrig persondata uden at du selv har givet os disse oplysninger, for eksempel ved at registrere dig, eller sende en forespørgsel via en formular.

På www.sonderborg-fjernvarme.dk benytter vi cookies til at gøre din oplevelse bedre.

En cookie er en lille stump data, der gemmes i din browser og kan læses af enten systemerne bag www.sonderborg-fjernvarme.dk eller en af vores samarbejdspartnere. En cookie er ikke et program, der kører på din maskine og en cookie er ikke en virus eller spyware. Du kan i de fleste browsere ændre på indstillingerne for hvilke cookies, der bliver sat på din computer.

Sønderborg Fjernvarme’s persondatapolitik
Når du besøger www.sonderborg-fjernvarme.dk, indsamler Sønderborg Fjernvarme oplysninger om dig som person. Nedenfor kan du læse om de oplysninger, vi indsamler, hvordan vi behandler oplysningerne, og hvem du kan kontakte, hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores retningslinjer.

Du skal være opmærksom på, at du accepterer vores retningslinjer, når du besøger www.sonderborg-fjernvarme.dk.

Vi indsamler ikke oplysninger, der ikke er beskrevet i vores persondatapolitik, ligesom vi ikke indsamler oplysninger, der kan henføres til dig, uden at vi også fortæller dig om, hvordan du kan undgå det.

Generelt skal du være opmærksom på, at du som internetbruger efterlader dig elektroniske spor, og at det giver andre mulighed for at følge din færden på nettet.

Sønderborg Fjernvarme opbevarer de registrerede persondata så længe, det er nødvendigt for at kunne yde en god service over for besøgende på www.sonderborg-fjernvarme.dk.

Du har altid mulighed for at få indsigt i de persondata, vi har registreret om dig. Du kan gøre indsigelse mod enhver registrering i henhold til reglerne i persondataloven.

Den information vi indsamler om dig, kan opdeles i to kategorier:

  1. Oplysninger, vi kan henføre til dig som person
  2. Ikke-personlige oplysninger

Personhenførbare oplysninger
Vi indsamler aldrig personhenførbare oplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger. F.eks. ved at registrerer dig eller udfylde en formular.

Alle er velkomne til at besøge www.sonderborg-fjernvarme.dk, men for at få det fulde udbytte af alle funktioner og tilbud, er det i en række situationer nødvendigt, at du identificerer dig. Du afgiver eksempelvis personhenførbare oplysninger i følgende tilfælde:

• Flytteformular:
Hvis du skal flytte, har du mulighed for at udfylde en formular som du sender til os. Af den formular fremgår det hvem du er.

• Ny forbruger:
Hvis du benytter en beregner, har du mulighed for at få et tilbud fra os bagefter. Du udfylder en formular, som du sender til os. Af den formular fremgår det hvem du er.

• Login til mine sider:
Når du logger ind på mine sider med dit brugernr. og pinkode, gemmes disse data hos os.

Ikke-personlige oplysninger
På forskellig vis indsamler vi digitale oplysninger om dit besøg på www.sonderborg-fjernvarme.dk. Ingen af disse oplysninger er det muligt at spore til dig som person, men alene til den computer, hvorfra du har opnået adgang.

Cookies
Første gang du lander på Sønderborg Fjernvarmes hjemmeside vises et banner i bunden, som beskriver at www.sonderborg-fjernvarme.dk bruger cookies. Så snart du klikker dig videre til endnu en side, accepterer du automatisk brugen af cookies, og banneret forsvinder.

Cookies bliver på www.sonderborg-fjernvarme.dk brugt på følgende områder:

  • WordPress hjemmeside system

Afmelding af cookies
Ønsker du slet ikke at bruge cookies, skal du slå cookies fra i din browser. Hvis du vil vide mere om, hvad cookies er og hvordan du kan blokere for dem eller slette dem, anbefaler vi dig at besøge www.minecookies.org

Du skal være opmærksom på, at hvis du slår cookies fra, kan der være funktioner og services du ikke kan bruge, fordi de forudsætter, at webstedet kan huske de valg du foretager.